Vi älskar Ungt Företagande!

Så här jobbar vi med UF-företag

Vi tycker Ungt Företagande är fantastisk roligt och inspirerande. Många UF-företag har stora behov av profilprodukter och profilreklam men kanske inte en jättestor budget för marknadsföring, så därför erbjuder vi alla UF-företag en rabatt!

UF-företag är en jättebra satsning för att driva entreprenörskap och företagssamhet i Sverige bland unga. Man blir väldigt imponerad när man ser alla kreativa företagslösningar och idéer som kommer fram! Vi tycker det är jättekul att kunna hjälpa dessa företag att nå ut till fler människor via profilmarknadsföring och vet hur svårt det kan vara att få ihop ekonomin i uppstartsfasen.

Så därför kan du eller ni som unga företagare alltid lita på att vi erbjuder er rabatt på profilprodukter och fria skissförslag samt enhetsfrakt! 

För att få tillgång till våran UF-rabatt behöver du bara skriva till oss i samband med din offertförfrågan att du/ni driver en UF-verksamhet så kan vi se det i våra system. Det vi gärna ser i motprestation att man gärna får hänvisa till oss via sina digitala kanaler, något som den yngre generationen företagare är extremt duktiga på!

UF företag

UF företag