Profilreklam för företag

Tips och hjälp om Profilreklam

På denna sida samlar vi matnyttig information om profilreklam. Eftersom ämnet är så extremt brett så är du som vanligt alltid välkommen att höra av dig till oss för personlig service! Nedan finner du samlingslänkar och grundläggande information om profilreklam och profilprodukter till företag.

Profilreklam kallas den marknadsföringsbranschen som inriktar sig på olika produkter med tryck och varumärkesprofilering. Det övergripande syftet är att produkterna ska med sin funktion och utseende sprida företagets varumärke på ett positivt sätt. På ProfileXpress har vi decennier av erfarenhet inom alla möjliga olika industrier och branscher, från såväl privata och offentliga aktörer om hur man lyckas bäst med sin profilreklam.

profilprodukter med tryck

Form och funktion för profilreklam

Om man går in på ProfileXpress.se så ser man snabbt att det finns ett väldigt stort sortiment av olika produkter, vilket kan göra det svårt att veta vad för typ av produkt som passar den egna verksamheten bäst. Genom att ställa sig ett antal frågor om verksamheten och syftet med profilreklam kan man dock snabbt komma fram till en bra lösning!

  • Vill jag rikta mig mot privata konsumenter eller B2B?
  • I vilken miljö vill företaget synas?
  • Vilka känslor vill företaget förmedla?
  • Hur ser den övergripande varumärkesstrategin ut?

Vårat breda utbud gör det möjligt för oss att tillgodose i princip alla olika behov och mål som verksamheten kan ha! Om man exempelvis skall göra en Giveaway på mässa för privatpersoner kan det ofta passa bra med en något billigare produkt för att kunna sprida sitt varumärke till så många personer som möjligt. Skall verksamheten exponeras mot en mindre urvalsgrupp så har vi ett antal premiumprodukter som möjliggör bästa möjliga kvalitetsupplevelse. Vi finns alltid tillgängliga som bollplank och kan dela med oss av lyckade och framgångsrika kundcase i dessa frågor.

 

Tips och länkar om Profilreklam

Produktförslag

Säsongsbaserade förslag

 

Påskpresenter till företag

Påskpresenter till företag