Fria skisser – din trygghet

Vi erbjuder alltid fria skisser och designförslag

Här kan du läsa mer om våran service till dig som blivande eller befintlig kund. Vårat team har flera decenniers erfarenhet av arbete med profilreklam och profilprodukter och hjälper dig kostnadsfritt att ta fram en förlaga på din skiss eller ett designförslag om du inte har någon förlaga.

 

Många kunder kan känna en oro inför att beställa profilreklam, eftersom det kan kännas osäkert hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Därför erbjuder vi alltid att ta fram en skiss på hur den profilprodukten du efterfrågat kommer att se ut med din logotyp på. Vi justerar färger, storlek och kan rekommendera olika typer av tryckteknik eller färgantal så att du garanterat blir nöjd.

 

Om du inte har någon förlaga eller designförslag? Inga problem, vi hjälper gärna till.

 

Ett lyckat resultat av våran funktion Fria Skisser

Ovan ser man ett exempel på en linjalserie vi tryckte upp, där våran samarbetspartner Skapligt Enkelt, bara hade en gammal lågupplöst logotyp att tillgå. Vårat team insåg att formatet på loggan och den lågupplösta kvalitén skulle se suddig ut på den färdiga produkten, och därför valde dom att bryta ut och återskapa logotypen. Det färdiga resultatet syns på bilden och blev utmärkt!

 

Hur får jag som kund tillgång till denna service?

Det är mycket enkelt. När du är inne på www.profilexpress.se  och har hittat en spännande profilprodukt, så klickar du på produktens bilder eller knappen som heter “mer information”.

Då kommer du att landa på produktens sida med vårat offertverktyg. I detta verktyg anger du enkelt all den information som behövs för att vi ska kunna ge dig ett förslag i världsklass.

Fria Skisser och offertverktyg