Vattenflaskor med tryck

I våra produktguider visar vi upp våra produkter så att Du som kund ska få tillgång till så god information som möjligt. Vattenflaskor med tryck är dagens tips på profilprodukt och här kan du läsa och se bilder på hur en färdigtryckt produkt kan se ut!

I vintras fick vi äran att samarbeta med den superduktiga Cecilia Folkesson. Vi tryckte upp ett gäng vattenflaskor i tritanplast, som är en skonsam och miljövanlig plastsort, med Cecilias logga.

Närbild på vattenflaska i tritanplast med tryck

Du kan läsa mer i hennes väldigt intressanta blogg här.

När man ska införskaffa vattenflaskor som profilreklam är det viktigt att tänka på färg, typ av förslutning, material och typ av tryck. I exemplet ovan syns en blå-grå färg, som passar de flesta tryckfärger och storlekar. Ogenomskinliga färger kan dock lätt reducera synligheten i trycket, och därför ska man gärna välja en kontrasterande färg så att profileringen exponeras på bästa sätt.

Förslutningen är även den viktig. Om Ditt företag exempelvis skall sponsra en löptävling eller liknande, där man behöver ha en snabb och enkel tillgång till vätska, så kan vi rekommendera att inte välja en modell med en allt för avancerad förslutning, ett exempel på en mer sportanpassad vattenflaska med tryck ser du här:

Sportig vattenflaska med tryck

 

För ytterligare förslag på vattenflaskor med tryck i lite mer avancerade modeller, kan du besöka det här inlägget.