Träningskläder med tryck för företag!

ProfileXpress är en av Sveriges främsta leverantörer av träningskläder med tryck och logo för företag!

Vi har ett brett utbud av träningskläder med tryck och egen logo, allt från löparbyxor till träningsoveraller! Perfekt till företagets olika evenemang inom hälsorelaterade teman. Friskvård och fysisk aktivitet har vuxit fram som en populär företagsaktivitet som är bra för både de anställda och företagsprofileringen. Alla företag är summan av sina medarbetare och som ett modernt företag gäller det att vara en trevlig och rolig arbetsplats, då passar träning optimalt även för employer branding!

Tights med tryck

Ett exempel på tights kan man se från vårt senaste samarbete med FitnessCarro!

Dessa moderna träningsplagg är gjorda ett väldigt töjbart material och populära bland de mest hängivna gymbesökarna! För att se dem in action kan du besöka FitnessCarro, en av sveriges största fitnessbloggar. Tights är ett unisex-plagg även om det är mer populärt bland kvinnor!
För att ta dig direkt till produkten på vår hemsida kan du klicka här.

Träningströjor med egen logo

Med byxorna på plats är det dags för överdelen, här kan ni se ett exempel från AmandaSvensson.

Huvtröja med eget tryck

Tröjan på bild är från Craft’s In the Zone serie av premiumprodukter. Ett utförligt inlägg om alla huvtröjor med tryck kan ni hitta här. Våra träningströjor med tryck är utmärkta för företag som behöver profilkläder som syns och är beståndiga!

 

Övriga träningsprodukter med tryck

Vi har ett komplett utbud av träningsutrustning, bland annat schyssta träningsstrumpor!

Man brukar säga att allt det viktiga sitter i detaljerna, strumpor ger en riktigt bra tryckyta och ett bra exponeringsvärde eftersom träningsstrumpor ofta syns utanför byxbenen!