Guide till T-shirts med tryck

Den senaste produktkategorin i vår produktguide är T-shirts med tryck, en av de mest vanliga profilprodukterna på marknaden. Bland profilkläder är det en absolut favorit som funkar på så gott som alla företag i Sverige. I denna guide går vi igenom olika T-shirts med olika tryck!

T-shirts i polyester med tryck

Polyester är ett syntetiskt material som är lätt och smidigt. Till skillnad från T-shirts i bomull så andas polyestern lite mer, så att man håller sig torr. Vi har såväl premium och budgetvarianter av polyester T-shirts med tryck. För de extra kronorna brukar man få en bättre skärning och hållbarhet.

Craft T-shirt In the Zone

Craft T-shirt In the Zone

T-shirts i bomull med tryck

Bomull är ett naturligt material, och erbjuder därför flera eco-varianter. Oftast är de också billigare än de syntetiska motsvarigheterna. Det finns även ett antal riktigt prisvärda modeller av t-shirts med tryck i bomull som passar utmärkt om man behöver beställa ett stort antal.

T-shirt i Bomull Harvest

T-shirt i Bomull Harvest

Långärmade T-shirts med tryck

Vi har ett brett utbud av långärmade T-shirts med tryck. De långärmade varianterna passar utmärkt som jobbkläder men även som ett skyddande plagg på sommaren som ändå är svalt. De finns i många utformningar och färgkombinationer. Kragen finns i såkallad ”farfarströja” som är en knäppt variant, men även enkla långärmade t-shirts finns.

Långärmad T-shirt från Neutral

Långärmad T-shirt från Neutral

 

För att komma direkt till hela vårt utbud av Profilkläder och T-shirts med tryck kan du klicka på en av länkarna!