En av de enskilt viktigaste insatserna som man kan göra som byggare, snickare, elektriker…ja kort och gott vilket hantverksföretag som helst, är att ha riktigt schyssta och synliga arbetskläder!

Har du haft hantverkare hemma som dyker upp i slitna snickarbyxor och en urtvättad T-shirt? Det känns inte så proffsigt, eller hur? En väldigt enkel och viktig åtgärd är att skaffa arbetskläder med bra kvalité med tryck av företagslogotypen. Det ger ett seriöst intryck och hög synlighet i marknadsföringen. Vi satsar just nu extra hårt på att hjälpa svenska företag att fixa de bästa arbetskläderna med tryck till riktigt bra priser. Som vanligt hjälper vi dig med skisser helt gratis så att du ska få de absolut bästa profilkläderna med tryck!
Här är några favoriter i urval:

1) Arbetsshorts med hölsterfickor

arbetsshorts med tryck

Jobman arbetsshorts

Passar grymt till sommaren nu när det blir varmare tider. Rekommenderas för dig som har många verktyg och prylar med dig på jobbet med alla grymma fickor!

 

2) Arbetsskjorta

Arbetskläder med tryck

Arbetsskjorta med tryck

Ett alternativ till den populära pikéskjortan, se riktigt proffsig och snygg ut på jobbet! Fördelen med skjortan är att den är slitstarkare och brodyren håller hög kvalité. Våga sticka ut med en arbetsskjorta med tryck!