Powerbank med tryck

Powerbank och nödladdare är sedan en tid tillbaka en av de hetaste profilprodukterna med tryck på reklamproduktsmarknaden. Vi har kanske marknadens bästa utbud av powerbank med tryck och har erfarenhet ifrån flera olika branscher, offentlig och privat verksamhet. I detta inlägg går vi igenom nyttig information och specifika tips för powerbank med tryck.

Powerbank finns i flera olika utformningar vad gäller form, material, typ och färg. Därför kan det vara lite svårt att veta vilken Powerbank med tryck man ska välja! Här försöker vi samla en hjälpsam mängd information om Powerbank för att hjälpa dig att välja rätt variant och självklart är du alltid välkommen att höra av dig till oss för personlig service!

Powerbank i metall

 

Powerbank med tryck i metal

                                                                                            Powerbank med tryck i metal

Vi har ett väldigt brett utbud av Powerbank i metall, som är det mest populära utförandet.

  • Kapacitet: Från 2.200 mAh till 18.000mAh

Vad gäller kapaciteten är det det som styr hur mycket du kan ladda per omgång med din Powerbank. De med högre kapacitet tendererar att vara den något plattare och bredare, vilket beror på elektrofysiken bakom. Om man letar efter en Powerbank som har riktigt bra prisförhållande till prestanda och storlek kan vi tipsa om denna Powerbank från C-TWO.

Metallhöljet lämpar sig utmärkt till tryck och finns oftast i moderna, fräcka och metalliska färger.

 

Powerbank i träd

 

Powerbank i träd

                                                                                                        Powerbank i träd

Vi har även Powerbank i trädutförande som har blivit populärt den senaste tiden även hos andra produktsorter! Dessa har ett ytbehandlat trädskikt som har en väldigt skön och gedigen känsla i handen. Dessa finns i kapacitetsutförande om 2.600 mAh och passar utmärkt till företag som jobbar med sin miljömedvetenhet och hållbara profil.

 

Powerbank med solceller

 

Powerbank med solceller

                                                                                                            Powerbank med solceller

 

Om vi får tips om något riktigt häftigt och miljösmart så är det våra Powerbank med solceller! Dessa är självladdande med solcellsteknik och finns i hur många fräcka designer som helst!

  • Kapacitet: Från 1.350 mAh till 4.000 mAh.

Det är en utmärkt tillökning till kontorsmaterialet som bidrar till stämningen och inredningen. Om de får stå nära en ljuskälla är det så smidigt som att de är fullt laddade nästa arbetsdag när du kommer till jobbet. Våra experter är dessutom så duktiga att vi kan fixa riktigt bra och synliga tryck och profilmärkningar trots de svåra ytorna, så använd dig av våran tjänst Fria Skisser för att se hur snyggt det kan bli! För att se hela urvalet av Powerbank med solceller kan du klicka på ordet.