Den internationella kvinnodagen!

Den 8e Mars firas internationella kvinnodagen, därför ville vi ta tillfället i akt att uppmärksamma några riktigt grymma tjejer som vi jobbat med det senaste året!

Det har blivit en stor dag numera med internationella kvinnodagen, en jättekul utveckling! Vi tar jamställdhetsarbete på allvar och tänkte det skulle vara kul att uppmärksamma några samarbeten vi haft med riktigt duktiga tjejer och kvinnliga företagare dagen till ära!

Ellinor Hofström

Ellinor Hofström

Ellinor Hofströms coola vattenflaskor

Ellinor är en grym bloggerska! Hon skriver om allt möjligt på ett väldigt underhållande sätt. Hon är flerbarnsmamma och förskollärare. Därför känns det jättekul att få ha jobbat med henne, vi tycker vattenflaskorna blev ursnygga med hennes fina logga i en väldigt häftig rosa ton som spelar jätteväl på den blå-gråa färgtonen i materialet. Eftersom hon skriver om hälsofrågor bland annat blev det naturligt att ta en miljövänlig vattenflaska i tritan. Ellinors blogg hittar ni här!

 

Ida S Jansson

Ida S Jansson

Ida S Jansson med sin häst och jacka med tryck

Ida S Jansson är en hoppryttare av rang! På hennes blogg och instagram kan man hitta mycket kul om hästsport, våran favorit är hennes slogan “No Shame, Grab the Mane”. Det är jättekul att få ha jobbat med Ida och tagit fram en jacka med logo på, denna finns både i herr och dam-modell och passar bevisligen utmärkt till stallet och tuffa förhållanden!