Huvtröjor med tryck

Den klassiska huvtröjan, även kallad ”hoodie”, är ett populärt klädesplagg för företag. I denna guide vill vi ge dig samlad information om olika huvtröjor med tryck och vilka som lämpar sig bäst till vilket företagsändamål.

  • Huvtröjor med tryck för Sport, Fritid och Träning

Först vill vi visa våran grymma samarbetspartner Amanda Svensson i Craft’s tjejmodell av huvtröjan ”In the Zone”

Craft huvtröja med tryck

Craft huvtröja med tryck

Denna typen av huvtröja använder sig av avancerad teknik för att transportera bort fukt ifrån insidan så att man kan bibehålla en hög träningsnivå. Således är den alltså bäst lämpad för alla typer av idrottsliga evenemang och idrottsklubbar. För att läsa mer av Amanda och få grymma träningstipps kan du följa henne här!

  • Huvtröjor med tryck och zip

En annan populär variant av huvtröjor är de med zipförslutning. Gylfen gör det lättare att få av och på sig tröjan och är därför ett utmärkt val för folk med aktivt arbete som exempelvis byggnadsarbetare, lagerarbetare eller liknande! Det brukar finnas möjlighet att ha två extra magfickor också, vilket ger ytterligare flexibilitet om man ska ha mycket verktyg redo. Här kan du se en populär model av Pro One som har en ordentlig tyngd och kvalitét.

Huvtröja med zip

Huvtröja med zip

  • Huvtröja med tryck och tubkrage

Slutligen finns det en variant på kragen som kallas tub, den ger extra komfort och värme till nacken och halsen och är riktigt mysig! Om ni har en kollega på kontoret som brukar va flitig på att vrida upp termostaten kan det här vara en riktig bra idé att införskaffa.

Huvtröja med tubkrage

Huvtröja med tubkrage

 

Som alltid erbjuder vi fri frakt och fria skisser. Framförallt vid tryck på tröjor vill man vara säker på att resultatet blir snyggt så folk gärna bär dem med gläde. Våra erfarna designers och tryckare har kompetensen som garanterat levererar ett bra resultat!