Golfbollar med tryck! En klassiker bland företag och kunder!

I dagens inlägg tippsar vi om en av de mest uppskattade och effektiva profilprodukterna: Golfbollar med tryck! Oavsett vilken typ av företag man är eller vilka kundgrupper man riktar sig till är golfbollar en utmärkt profilprodukt för att exponera sitt företag.

Vi har ett av marknadens bästa utbud av golfbollar till riktigt bra priser. Vi har alla de främsta varumärkena så som Titleist, Callaway, Nike, Srixon. Dessutom har vi möjlighet att leverera dessa i olika utföranden så som i presentaskar eller vanlig förpackning. Därför tänkte vi hjälpa dig att hitta rätt typ av golfboll för ditt företag! Klicka på länken under bilderna för att ta dig direkt till respektive golfboll med tryck.

 

  • Titleist Pro V1 – En riktig klassiker

Kanske världens bästa golfboll. Denna uppskattas av framförallt inbitna golfare och är ett perfekt alternativ för företag som letar efter premiumprodukter i sin profilmarknadsföring.

 

  • Golfbollar med tryck i lyxig presentask

Om Ditt företag letar efter en mer personlig touch kan vi rekommendera en rad olika utföranden på förpackning. Våran personliga favorit är denna presentask med Titleist golfbollar med loggo. Ett utmärkt alternativ även till kontoret som pris eller utmärkelse, vitsorden för dessa loggobollar är alltid av högsta betyg!

 

  • Golfboll med loggo i damutförande

Srixon har seglat upp som en riktigt bra leverantör av golfbollar. Denna modellen är specialframtagen för kvinnor men passar alla med lägre svinghastigheter. Ett utmärkt val om företaget ska sponsra damgolf eller synas i kvinnliga golfsammanhang.