Fidget Spinners med tryck till företag!

På Profilexpress är vi nu bland de första profilreklamsleverantörerna i Sverige med ett ordentligt sortiment av fidget spinners! I detta inlägg går vi igenom information om fidget spinners, vad produkten är och hur den passar som profilprodukt.

Fidget Spinners har blivit omåttligt populära bland framförallt barn och ungdomar. Så klart har den även en plats som profilprodukt med tryck!

Vad en fidget spinner är

Ursprungligen marknadsfördes fidget spinners som en lugnande pryl som skulle hjälpa framförallt barn med koncentrationssvårigheter, ADHD eller autism. Ungefär i stil med en stressboll, men istället för att krama en boll med handen så snurrar man den roterande leksaken om och om igen. Fidget spinners består utav ett roterande kullager och ett antal propellrar som snurrar runt kullagret. Har man satt igång snurren så fortsätter den att rotera väldigt länge och det är anmärkningsvärt hur kul en så simpel mekanism kan vara!

Sedan dess har fidget spinners blivit mer av en alldaglig leksak för vem som helst och man kan förstå det när man testat den beroendeframkallande anordningen. Det engelska ordet fidget betyder i detta fallet att man nervöst greppar saker, och det har faktiskt en lugnande inverkan att bara hålla i en fidget spinner medans den roterar.

Vårt utbud av fidget spinners

Vi har flera olika färger och modeller av fidget spinners. Våra fidget spinners med tryck finns i såväl metall som i plast, och med 3 eller 4 roterande propellrar. Fidget spinners lämpar sig utmärkt som både profilprodukt eller som giveaway, framförallt för företag som har en yngre kundgrupp.

Våran premium fidget spinner i metall. En av de absolut vassaste produkterna i segmentet fidget spinners.

 

I plast och med 3 sidor har vi denna prispressade modell från Bullet, ett grymt val för giveaways vid högre volymer

Vi har självklart många fler modeller och utföranden på profilexpress.se !