Guide till Displayprodukter med tryck

Displayprodukter är en klassisk reklamprodukt med stora exponeringsytor för varumärke och budskap. Om man vill kommunicera på bredast möjliga sätt till marknaden är displayprodukter svåra att slå för effekt. I detta inlägg ger vi tips och råd kring upphandling av displayprodukter.

Om man ska dela upp Displayprodukter i sina kategorier skulle man grovt sett kunna dela in dem i

  • stående displayprodukter så som Rollups, Pop-ups, gatupratare med mera.
  • upphängda displayprodukter så som flaggor, banderoller, vepor och fasadprodukter
  • lagda och uppsatta displayprodukter så som mattor, tält och bord.

Popups och Rollups

popup med tryck

Popup med tryck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dessa ytor är specialframtagna för företagsbehov av portabla lösningar som håller en hög kvalité på tryck. Det engelska ordet pop-up och roll-up refererar till att dessa produkter enkelt kan monteras genom att man rullar upp eller fäller ut tryckytan i kassetten med en stödpelare, så har man snabbt och utan transportproblem en snygg exponeringsyta redo för använding. När man är klar med exempelvis mässutställningen, kan man enkelt plocka ihop sin roll-up genom att vika ihop eller rulla ihop den igen och packa ned för framtida bruk.

På ProfileXpress hittar du ett väldigt brett utbud av rollups, både vad gäller pris (från billigt pris till premium kvalité), mått (vi har kompetenta grafiker som kan hantera de flesta förfrågningar vad gäller mått) och specialtyp. Exempelvis så är den pop-up som syns på bild ovan en ECO variant, specialframtagen för att vara miljövänlig.

 

Flaggor och banderoller

Företagsflaggan och reklambanderollen är istället en displayprodukt som man kan hissa eller hänga upp på en flaggstolpe, vägg eller liknande. Dessa displayprodukter används oftare i utomhussammanhang och över längre tid, så istället för att ha en portabel lösning för hur man sätter upp den så har man med dessa produkter satsat på att se till att flaggan eller banderollen håller sig utvikt och i bra form. Det blir nämligen inte så bra effekt om den snor sig eller säckar, ett problem man inte möter med roll-ups!

Företagsflaggor

Företagsflaggor

 

I ProfileXpress utbud av flaggor och banderoller kan du återigen vara säker på att hitta flera olika typer utav tryckmetoder och material, samt prissegment som passar eran företagsbudget. Har du specialmått är det inget som inte våra grafiker kan fixa, allt sker enligt er specifikation!

 

Mattor, bord och tält

 

Sist men inte minst har vi de mer handgripliga displayprodukterna som oftast fyller någon mer funktion än själva synliggörandet av ett budskap. Exempelvis företagsmattor, som inte bara syns, men också ger en behaglig yta att gå och stå på samt fångar upp smuts. Vi har flera olika reklammattor för olika syften så som entrémattor och mässmattor. Skillnaden i användningsområde är såklart relativt liten, men en entrématta är definitivt mer beståndig för smuts och skrammel.

Företagsmattor

Företagsmattor

 

Vidare har vi även tält och bord med exponeringsytor. Dessa ger ett väldigt professionellt intryck och kan användas till att bygga en mässmonter kring, eller till kontorets mer synliga avdelningar där man möter kunder och intressenter. På tältsidan finns det ett väldigt brett utbud av tält som passar olika tillställningar. Om man ställer ut på en mässa med hög genomströmning kan det vara fördelaktigt att ha ett tält som är öppet mot alla sidor så att folk lätt kan strömma in och ut. Har man däremot en mer långvarig besökstid i tältet och vill skydda material mot vind och väder kan det passa bättre med ett tält som avgränsar åtminstonde åt ett håll (förrutom taket såklart).

För att se mer av våra hårda displayprodukter kan du kika in här.