Våra Bloggsamarbeten!

Lagom till påsken tänkte vi tippsa lite om kommande och gångna bloggsamarbeten som vi gjort på ProfileXpress!

Vårat grundkriterium när vi gör ett samarbete är att det ska vara en kul och användbar sak! Precis som våra kunders profilprodukter i övrigt får man bara genomslag och effekt när man kombinerar snygga profilprodukter med rätt användningsområde! Sen om det rör sig om hästsport eller bergsklättring har mindre betydelse, vårat sortiment är så otroligt brett att vi alltid hittar en passande produkt!

Sen kollar vi också på personligheten, om det är någon som vi kan förknippa till kärnvärden på ProfileXpress! Vi diggar hårt jobb, schysst attityd mot omvärlden och människor och problemlösning. Ett jättekul exempel är Amanda Svensson som bloggar om Fitness och träning, där vi tryckte upp ett gäng premium huvtröjor med tryck från Craft med hennes tryck.

Huvtröja med eget tryck

Amanda Svenssson i Craft “In the Zone” Hoodie

Syften med våra bloggsamarbeten

Vårat främsta syfte med bloggsamarbeten är att kunna visa upp levande exempel för våra kunder så att de kan bilda sig en bra uppfattning om olika produkters användbarhet och exponeringsvärden! Därför är det så viktigt för oss att det är rätt person med rätt produkt, utan den kombinationen så blir det inget kul att visa upp!

När vi får möjlighet så jobbar vi också jättegärna med välgörande ändamål, bland annat skickade vi pennor med tryck till pojke med autism, vars stora hobby det är att samla på olika former av pennor med reklam. Om du vill läsa mer eller skicka pennor kan du kika in här.

Som man ser så syns inte våran logga i någon av de här produkterna, just för att de ska vara så nära ett riktigt kundcase som möjligt!

Sahlström Golf med Titleist Pro V1X och handdukar

Sahlström Golf med Titleist Pro V1X och handdukar

Ovan är ett exempel på vårat senaste samarbete med golfproffset Christopher Sahlström. Det är för oss ett utmärkt tillfälle att visa upp en produkt som kanske inte uppmärksammas så ofta i form av Golfhandduken!